onsdag den 17. juli 2013

Sidste dag i legestuen

Min datter havde sidste dag i legestuen og fik derfor lidt "farvel-kage" med. 30 stk. fine bittesmå cupcakes, lige til en lillebitte mund.


Vaniliemuffins med vaniliefrosting.

Mors fødselsdag

Min mor havde sørme fødselsdag igen i år;0) Det ville under alle omstændigheder blive svært, at overgå sidste års kage, så derfor blev denne en simpel kage, med nogle blomster jeg har lavet før. Men de var så søde at jeg liiige måtte prøve, at lave dem en gang til.


Kagen bestod af almindelige lakagebunde med appelsinmousse og jordbærmousse.

Sølvbryllups kage

En af mine forældres gode venner skulle holde sølvbryllupsbrunch og spurgte mig i al hemmelighed om jeg ville lave en kage til ham. Dengang han blev gift, havde de nemlig ikke råd til en kage, så det skulle være en overraskelse til hans kone. Det syntes jeg jo bare var så fantastisk en sød og romantisk tanke, at selv om vi skulle på ferie den dag, så fik jeg lige lavet den alligevel. Han fortalte også efterfølgende at den havde haft den effekt, som han havde håbet på:0) Det er jo bare det hele værd.


Kagen bestod af almindelige lagkagebunde med fyld af hvid chokolademousse og jordbærmousse. Farverne fik vi til at matche servietterene, som skulle bruges på dagen.

Så fik jeg også prøvet noget nyt...kage i to lag, adskilt af søjler. Altid skægt at prøve noget nyt.