søndag den 24. juni 2012

Blomster til mor.

Min mor havde fødselsdag, så hun fik en masse blomster til sin fødselsdag.....dog bare på en kage;-)


Lidt bier fulgte også med.....


.....det var også det første som forsvandt fra kagen, til alle børnene:-)




Jeg skulle lige forsøge med noget nyt indhold i kagen, så den bestod af 2 alm. lagkagebunde, 1 chokoladebund i midten. 1 lag med jordbærmousse og 1 lag med ananasmousse.

Men puha, der var alt for meget kage, kun halvdelen blev spist. Men det er nok fordi vi havde fået brunch først, så der var ikke meget plads tilbage i maverne.



Jeg brød mig dog ikke om chokoladebunden, den var tør og alt for dominerende i smagen, når kagen var lagt sammen. Jeg tror at jeg på et andet tidspunkt vil forsøge igen, bare med en anden opskrift på chokoladekage:o)

tirsdag den 12. juni 2012

Sommerkage.

Vi skulle til arbejdsdag i børnehaven og så fik jeg også liiiige bagt en lille kage dertil. En dejlig sommerkage, med grønt græs, blomster og sommerfugle.....bare synd at det regnede da vi nåede frem til børnehaven;-) Men den bragte da lykke mellem børnene. Så som afslutningen på en hyggelig dag, fik vi kage og resterne blev sat i køleskabet, så har pædagogerne lidt til deres pauser resten af ugen:-)



Regnbuekage.

Jeg skulle besøge min veninde sammen med børn + mænd. Hun spugte om jeg ville tage en kage med...sikke noget at spørge om! Selvfølgelig ville jeg det! Havde også lige en kage jeg skulle have afprøvet;-)

Det gik ikke helt som planlagt, for kagen blev meget højere end jeg havde regnet med, så vi hyggede os meget over sætningen: "bare ét stykke kage":-)



Lukas havde spurgt for noget tid siden, om han ikke godt snart måtte prøve at være med til at lave en kage. Så jeg hev alt udstyret frem på bordet og så fik han ellers lov til at pynte kagen helt selv. Jeg assisterede bare med det, han ikke helt selv kunne. Se en fin kage han fik lavet:-)


...og ja han valgte også selv farverne på den:-)