mandag den 30. april 2012

Konfirmationskage

Denne kage skulle laves til en konfirmation. Selv om jeg efterhånden har bagt mange kager, så har denne drillet en del! Men til sidst blev den, som jeg ville have den:-)




Der er almindelige lagkagebunde, et lag baileysmousse og et lag med hindbærmousse.




En af de ting som virkelig kom bag på mig, var hvor meget den vejede..17,5 kg! Så det var først lige før den skulle hentes at jeg turde stable den (med hjælp fra en god nabo) og gøre den færdig. Jeg var bange for at vores glashylde i køleskabet ikke ville kunne holde til vægten.


mandag den 23. april 2012

Ballerina kage.

Min venindes datter fylder snart 4 år og skulle holde fødselsdag for hendes venner. Det er lige perioden med lyserød, prinsesser og i hendes tilfælde...balleriner. Jeg bestemte mig for at ballerinaen skulle sidde ovenpå kagen, med sommerfugle og flæser lyserøde farver....en rigtig pigekage:-)

Kagen indeni er chokoladekage.


Samme aften fik jeg den bedste MMS, med et billede hvor Sine stod og kiggede ind i køleskabet....det havde hun vist gjort et par gange den dag..........så det antager jeg som, om at hun godt kunne lide kagen;-) Puha der kan være lang tid til, når det først er dagen efter man skal spise den.