onsdag den 14. marts 2012

Macarons.

Jeg faldt tilfældigt over en conditor i KBH, Nikolaos Strangas som ville starte en kagerevolution! Mmmm..lige en mand efter mit hjerte;-) Så jeg bestemte mig for at jeg ville besøge hans butik en dag og smage på hans herligheder. Jeg forsøgte mig med et stk. kage og så købte jeg en macron. Nu er jeg egentlig ikke til macroner, men han er kendt for dem, så jeg tænkte at jeg hellere måtte prøve en. Det har jeg ikke fortrudt, det var virkelig en wow-oplevelse!

Så jeg fandt en opskrift og ville prøve selv. Havde godt læst at det ikke var helt nemt. Der er vist lang vej for at få dem lige så fine som Nikolaos, men de smagte godt. Første portion var med chokoladeganache og portion nr. 2 var med jordbær. Nr. 2 var bedst fordi den var meget frisk og ikke så tung som nr. 1.





I weekenden var jeg til chokolademesse og der var Nikolaos en af udstillerne, så jeg købte lige lidt makroner med.

Man kan godt se på billederne at der er lang vej for at få dem lige så fine, men jeg er sikker på at jeg nok skal finde nogle aftagere til mit "projekt macroner". De smager dejligt, så det er kun den fine form jeg mangler.


Motorcykel kage.

Min dejlige veninde kom med en ny udfordring til mig! Det var også hende som fik bilkagen. Hun skulle bruge en motorcykelkage....med den gode chokoladekage. Jeg lavede motorcyklen ud af rice krispies, men det var ikke helt nemt og fik placeret den på kagen ved hjælp af nogle træpinde, som jeg normalt bruger til cakepops (kageslikkepinde!). Her er resultatet: