onsdag den 31. august 2011

Golfkage.



Min venindes mand fyldte 30 år og da han er lidt af en golfspiller, så var det en golfkage han fik. Det blev til en chokoladekage med hvid chokolademousse og trods deres anstrengelser på at få spist den, så gik der vist lidt tid før de kom igemmen den;-)

søndag den 21. august 2011

Piratkagen!






Vi skulle til sommerfest i børnehaven og jeg var blevet meldt til kagebagning af min dejlige mand. Lukas er jo meget interesseret i sørøvere for tiden, så han skulle have en piratkage. Jeg brugte mange af mine aftener på at sidde og producere ting til kagen, så da jeg skulle hente knægten dagen før sommerfesten og fandt ud af at de havde holdt tema om indianere og skulle optræde med indianersange tænkte jeg bare p..! Det blev piratkagen! Med en dejlig chokoladekage indeni. Tror ikke at der var nogen som bemærkede det fejlslåede tema:-)

Bryllup- og dåbskage.





En lagkage med jordbærfyld til en kombineret barnedåb og bryllup. Bruden og jeg blev enige om at den måske var lidt "tøset" men sådan er det jo når man overlader sådan noget til kvinderne;-)

mandag den 8. august 2011

Dåbskage.







I lørdags lavede jeg en dåbskage til min søns aller-bedsteste-vens lillesøsters dåb! Overtrækket passede til farven på kjolen, en rigtig pige-kage. Lukas syntes at kagen smagte godt....eller det vil sige alle de skåle han slikkede rene;-) En chokoladekage med hvid chokolade mousse og hindbærmousse.