søndag den 24. juli 2011

21 års fødselsdag.


Vores nabos datter fyldte 21 år og jeg lavede en kage med tobleronefyld. Skulle lige afprøve de stakkede kager engang til!

fredag den 22. juli 2011

Legeplads.

Da jeg var færdig med denne kage, var jeg lidt ærgelig over at jeg ikke kunne prøve legepladsen, for den så hyggelig ud!





Svanekage.

Min mors fødselsdagskage.

Rosen kage.

Denne kage blev lavet til en 9. klasses sidste skoledag.


Kvinde torso.

Nogle gange får man lov til at lave nogle anderledes kager og jeg må da sige, at det var en lidt speciel følelse, at skulle stå og forme brysterne. Men der var et par teenage tvillinge drenge, som vist nok blev glade for dem.


Gravko.

Når man fylder 50 skal man have en kage og denne blev pyntet med en gravko og div. værktøj.

Fodboldkage.

En chokoladekage blev til en fodboldkage i brøndby farver.

Mumitrolde.

En dåbskage til vores nabos datter med mumitrolde. Det var ikke helt så nemt at lave en mumitrold!

Mario kage.

Vores venners dreng fylder 10 år og skal have en Mario kage. Det var skægt at lave, fordi jeg også selv har spillet mario spil.


Babser.

Min mand arbejder på en trælast og jeg har jævnligt bagt kager til "drengene". Jeg tænkte at jeg ville bage en rigtig "håndværker-kage" til dem og mente at disse babse-kager måtte være det bedste og sjoveste bud. Der var vist også kommet mange sjove kommentarer i løbet af daen;-)

Mariehøne.

Min veninde og hendes 2 børn, skulle på besøg hos mig. Da vores mødre kender hinanden kom de også, samt mine 2 børn. Jeg bagte en lille mariehøne til dagens anledning.

Fastalavn.

Vi skulle holde fastalavn og kage skulle der til. Igen bagte jeg alt for meget, så gæsterne fik også kage med hjem.

To lags kage.

Jeg skulle med på besøge hos min mors veninde og ville lige forkæle hende lidt. Så jeg bagte en kage og fik lige styret min lyst til, at afprøve en såkalt stakket kage. Samt en masse nye forme, så den nåede at blive lidt overpyntet. Kagen kan heldigves fryses, så den kunne hun nyde i lang tid.

Jul 2010.

Min første julekage.


2 kager på en dag!

Jeg skulle bage to kager på en dag, med en datter som var lidt for aktiv og senere lidt for pylret! Så det var lidt af en udfordring at nå.


cup cakes!

Her er en masse cup cakes jeg har lavet til forskellige lejligheder.




De her små juletræer lavede jeg til min søns juleafslutning til gymnastik. De er lavet i petit fours forme, så det tog lang tid at lave, men sjovt var det.

Frø og and kage.

Min far fyldte 61 år og jeg meldte mig straks på banen, for jeg ville gerne bage en kage:-) Det blev til en kage med alm. lagkagebunde og tobleronefyld.

Min far har en sø i haven med massere af fisk, så han skulle have en "sø-kage".

Barnedåb.

Da min datter skulle døbes havde jeg selvfølgelig også bagt. Jeg havde bagt alt for meget, en lagkage og en masse cup cakes, så gæsterne fik med hjem i poser.

Kagen er lavet af alm. lagkagebunde med jordbær mousse. Cup kagerne var chokoladekage og alm hvide vanilie kager. toppet med frosting.



3 års fødselsdag.

Min søn fyldte 3 år og så måtte jeg finde på noget at lave til ham, som han syntes kunne være sjovt. Nu er han jo helt vil med gravkøer, traktorer og lign, så det blev til en traktorkage. Den blev han glad for.


Til hans børnefødselsdag lavede jeg Bamses hus. Begge kager var lidt af en udfordring, når nu jeg ikke havde bagt flere af den slags kager før, men jeg var tilfreds med resultatet...og det var han også.

Sidste dag i dagplejen.


Til den sidste dag i legestuen fik min dreng cup cakes med, de var et stort hit. Selve dejen havde jeg farvet så der var blå, grønne og røde kager.

Han skulle selvfølgelig også have kage med til afslutningen, hjemme hos hans dejlige faste dagplejemor....jeg havde jo lige nogle ting, som jeg skulle prøve. Kagen var chokoladekage med hvid chokolademousse. Mmm en af mine farvoritter.


torsdag den 21. juli 2011

Min allerførste kage.

Her er min første kage. Jeg syntes ikke at den blev specielt flot, men jeg skulle jo liiige afprøve de nye ting som jeg havde købt. Jeg fik heller ikke lov til at lave den alene, for min dreng på 3 år syntes at det var ligeså sjovt og spændende som mig....han nåede dog også at spise en del af pynten, før den landede på kagen:-) Vi kunne jo ikke spise den hele, så der blev delt rundhåndet ud af den til naboerne.