torsdag den 3. november 2011

2 x fødselsdag

Lukas er fyldt 4 år, så vi valgte at holde én fødselsdag for vennerne og én for børnehaven. Så 2 stk. kager skulle der til.


Da vennerne skulle på besøg, passede det lige med halloween, så det skulle være en uhyggelig kage. Der var lidt tidpres for at nå at blive færdig med det hele, så Lukas hjalp med at pynte kage. Det syntes han også var vældig sjovt.

Kagen har alm. lagkagebunde, hindbærmousse og bountycreme.

__________________________________________________

Da børnehaven skulle på besøg, fik han selv lov til at bestemme hvad kagen skulle ligne. Der kom forslag som dækkede alt fra Batman, Spiderman og edderkopper, men det endte med en krokodille.



Det blev også lidt af en udfordring, med lidt lappeløsninger, men jeg blev da tilfreds med resultatet. Det var Lukas og alle de andre børn vist også. Krokodillen var fyldt med dejlig chokoladekage og det kage der ikke blev spist, kom med tilbage til børnehaven, så de voksne kunne "lade lidt op" i deres pauser;-)

tirsdag den 20. september 2011

Lynet Mc Queen.



David fylder 6 år og som en overraskelse skal han have en "cars" kage. Det er altid skægt at lave børnekager, for som regel er det noget man selv har et forhold til. Min kæreste og jeg har da også set filmen et par gange, så jeg fik lige et par kommentarer med på vejen fra ham;-)

Kagen har chokoladebunde og hindbærmousse indeni.

onsdag den 14. september 2011

Amerikaneren.






Min venindes mand fyldte 40 år, så hun ringede til mig med lidt af en udfordring! Han har nemlig en amerikanerbil, som hun gerne ville have lavet til ham. Det var ikke helt nemt, men jeg syntes at det blev er godt resultat. Han blev vist også glad for den.

Indeni er der en dejlig chokoladekage, som der ikke blev spist så meget af, fordi de havde spist for megen af den gode hovedret. Men heldigvis kan den fryses:-)

mandag den 5. september 2011

Michelles hjerte.


Michelle blev 20 år i lørdags og ønskede sig et stort lyserødt hjerte med roser. Jeg syntes at den var helt perfekt, en rigtig "tøsekage";-) Der er alm. lagkagebunde med hvid chikolademousse og friske jordbær i.

onsdag den 31. august 2011

Golfkage.



Min venindes mand fyldte 30 år og da han er lidt af en golfspiller, så var det en golfkage han fik. Det blev til en chokoladekage med hvid chokolademousse og trods deres anstrengelser på at få spist den, så gik der vist lidt tid før de kom igemmen den;-)

søndag den 21. august 2011

Piratkagen!






Vi skulle til sommerfest i børnehaven og jeg var blevet meldt til kagebagning af min dejlige mand. Lukas er jo meget interesseret i sørøvere for tiden, så han skulle have en piratkage. Jeg brugte mange af mine aftener på at sidde og producere ting til kagen, så da jeg skulle hente knægten dagen før sommerfesten og fandt ud af at de havde holdt tema om indianere og skulle optræde med indianersange tænkte jeg bare p..! Det blev piratkagen! Med en dejlig chokoladekage indeni. Tror ikke at der var nogen som bemærkede det fejlslåede tema:-)

Bryllup- og dåbskage.





En lagkage med jordbærfyld til en kombineret barnedåb og bryllup. Bruden og jeg blev enige om at den måske var lidt "tøset" men sådan er det jo når man overlader sådan noget til kvinderne;-)

mandag den 8. august 2011

Dåbskage.







I lørdags lavede jeg en dåbskage til min søns aller-bedsteste-vens lillesøsters dåb! Overtrækket passede til farven på kjolen, en rigtig pige-kage. Lukas syntes at kagen smagte godt....eller det vil sige alle de skåle han slikkede rene;-) En chokoladekage med hvid chokolade mousse og hindbærmousse.

søndag den 24. juli 2011

21 års fødselsdag.


Vores nabos datter fyldte 21 år og jeg lavede en kage med tobleronefyld. Skulle lige afprøve de stakkede kager engang til!

fredag den 22. juli 2011

Legeplads.

Da jeg var færdig med denne kage, var jeg lidt ærgelig over at jeg ikke kunne prøve legepladsen, for den så hyggelig ud!





Svanekage.

Min mors fødselsdagskage.

Rosen kage.

Denne kage blev lavet til en 9. klasses sidste skoledag.


Kvinde torso.

Nogle gange får man lov til at lave nogle anderledes kager og jeg må da sige, at det var en lidt speciel følelse, at skulle stå og forme brysterne. Men der var et par teenage tvillinge drenge, som vist nok blev glade for dem.


Gravko.

Når man fylder 50 skal man have en kage og denne blev pyntet med en gravko og div. værktøj.

Fodboldkage.

En chokoladekage blev til en fodboldkage i brøndby farver.

Mumitrolde.

En dåbskage til vores nabos datter med mumitrolde. Det var ikke helt så nemt at lave en mumitrold!

Mario kage.

Vores venners dreng fylder 10 år og skal have en Mario kage. Det var skægt at lave, fordi jeg også selv har spillet mario spil.


Babser.

Min mand arbejder på en trælast og jeg har jævnligt bagt kager til "drengene". Jeg tænkte at jeg ville bage en rigtig "håndværker-kage" til dem og mente at disse babse-kager måtte være det bedste og sjoveste bud. Der var vist også kommet mange sjove kommentarer i løbet af daen;-)

Mariehøne.

Min veninde og hendes 2 børn, skulle på besøg hos mig. Da vores mødre kender hinanden kom de også, samt mine 2 børn. Jeg bagte en lille mariehøne til dagens anledning.

Fastalavn.

Vi skulle holde fastalavn og kage skulle der til. Igen bagte jeg alt for meget, så gæsterne fik også kage med hjem.

To lags kage.

Jeg skulle med på besøge hos min mors veninde og ville lige forkæle hende lidt. Så jeg bagte en kage og fik lige styret min lyst til, at afprøve en såkalt stakket kage. Samt en masse nye forme, så den nåede at blive lidt overpyntet. Kagen kan heldigves fryses, så den kunne hun nyde i lang tid.

Jul 2010.

Min første julekage.


2 kager på en dag!

Jeg skulle bage to kager på en dag, med en datter som var lidt for aktiv og senere lidt for pylret! Så det var lidt af en udfordring at nå.


cup cakes!

Her er en masse cup cakes jeg har lavet til forskellige lejligheder.




De her små juletræer lavede jeg til min søns juleafslutning til gymnastik. De er lavet i petit fours forme, så det tog lang tid at lave, men sjovt var det.

Frø og and kage.

Min far fyldte 61 år og jeg meldte mig straks på banen, for jeg ville gerne bage en kage:-) Det blev til en kage med alm. lagkagebunde og tobleronefyld.

Min far har en sø i haven med massere af fisk, så han skulle have en "sø-kage".

Barnedåb.

Da min datter skulle døbes havde jeg selvfølgelig også bagt. Jeg havde bagt alt for meget, en lagkage og en masse cup cakes, så gæsterne fik med hjem i poser.

Kagen er lavet af alm. lagkagebunde med jordbær mousse. Cup kagerne var chokoladekage og alm hvide vanilie kager. toppet med frosting.



3 års fødselsdag.

Min søn fyldte 3 år og så måtte jeg finde på noget at lave til ham, som han syntes kunne være sjovt. Nu er han jo helt vil med gravkøer, traktorer og lign, så det blev til en traktorkage. Den blev han glad for.


Til hans børnefødselsdag lavede jeg Bamses hus. Begge kager var lidt af en udfordring, når nu jeg ikke havde bagt flere af den slags kager før, men jeg var tilfreds med resultatet...og det var han også.